Solvind v/ Jon Brændsgaard Toft • CVR: 38615963 • Adresse: Engparken 19 ST 2 • Postnr.: 8230 Åbyhøj 
Tlf.: 60 70 95 80 • Mail: jon@forlagetsolvind.dk

I Månens Skær

af Jon Brændsgaard Toft

 

Bemærk: Denne udgave er udgivet på forlaget mellemgaard. Solvind genudgiver bogen i 2018.

 

Hvem er det største monster? Monsteret selv, eller ham, der slipper det fri?

 

William Bakers har altid set sig selv som en ganske almindelig mand, der lever et ganske almindeligt liv. Han er lokalområdets eventfotograf, og selvom det ikke er de mest indbringende opgaver, han får, klarer han og kæresten sig fint.

 

Lige indtil han pludselig vågner op ude i den nærliggende skov uden den mindste erindring om, hvordan han er havnet der.

 

Mystiske, natlige blackouts har så vidt han er orienteret aldrig været kendt i familien før, og da hændelsen gentager sig, ser han kun én mulighed: indlæggelse på Vor Frelsers Håbs Hospital …

 

Uddrag af bogen

Sort. Han blinkede. Stadig sort. Hvor fanden var han? Han rejste sig op på albuen og børstede jord og blade væk fra sin underarm. Han kunne mærke en svag brise, og i samme øjeblik gik det op for ham, hvor koldt der var.

 

„Hallo?“

 

Der kom intet svar. Han vendte sig rundt. Det var vist lidt lysere den vej. Han kravlede forsigtigt fremad. Jo, den var god nok. I sin iver efter at komme ud i det fri kolliderede hans hoved med en trærod, der stak frem. Hovedet dunkede.

 

Så hårdt var sammenstødet da heller ikke, tænkte han, mens han mærkede efter. Nej, intet blod.

Han kravlede videre ud til stjerne-himlen. Vinden bød ham nådesløst velkommen. De nøgne træstammer var et ringe skjold mod den kolde blæst. Han vendte sig om og kiggede på den skovhule, han netop var kravlet ud af. Hvordan i alverden var han havnet der?

 

Om forfatteren

Jon Brændsgaard Toft er en ung dansk science fiction og fantasy forfatter fra Aarhus, der ud over at skrive også producerer musik. Dette er Jons ottende udgivelse.

 

Anmeldelser

Boghjørnet, 2013

Læsehesten, 2013

Boghunden, 2013

Skrivepulten v/ Karin Hald, 2013

Bogvægten, 2013

 

Udgivelsesdato: 30/10/2013

Omslag: Paperback med flapper

Sideantal: 63

Format: 14,8 x 21 cm