Solvind v/ Jon Brændsgaard Toft • CVR: 38615963 • Adresse: Engparken 19 ST 2 • Postnr.: 8230 Åbyhøj 
Tlf.: 60 70 95 80 • Mail: jon@forlagetsolvind.dk

Luna Mørup

 

Luna Mørup (født d. 13. juli 1988) er en helt ny forfatter, der udgiver sin første bog Claire og julemiraklet, på Forlaget Solvind.

 

Baggrund

Luna er født og opvokset i Roskilde, indtil hun fyldte 13 år, hvorefter hele familien flyttede til Slagelse. Siden 11-års alderen, har hun interesseret sig for at skrive. Det startede med at være dagbøger, som hun flittigt udfyldte, og derefter gik hun over til digte og noveller. Igennem hele folkeskoletiden, blev hun rost for sine danske stile, hvor hun kunne udfolde sine skriveevner. Luna har skrevet adskillige romaner i løbet af de sidste 8 år, uden tanker om udgivelse, selvom det altid har været hendes store drøm. Da hendes debutroman Claire og julemiraklet blev færdig, var hun dog ikke i tvivl om, at hun ville forsøge sig med et forlag, og skrev derfor til Forlaget Solvind.

 

Skriverierne fylder det meste i Lunas liv, men ellers er hun glad for at læse, se film, blogge og høre musik. Hun er gift med Julie, og sammen har de katten Noir. Luna spiller guitar, og har sunget hele sit liv. Lige nu er hun i gang med at lære Julie at spille. Selvom Luna har et lidt hårdt udseende, med piercinger og sort makeup, så er hun en håbløs romantiker, og har samtidig en kærlighed til alt der er zen. Den gode stemning betyder alt for hendes kreativitet.

 

Claire og julemiraklet er Lunas første udgivelse, men helt sikkert ikke den sidste.

 

Udgivelser

Luna Mørup har udgivet følgende bøger på Forlaget Solvind:

 Claire Og Julemirakletaf Luna MørupLæs mere