Solvind v/ Jon Brændsgaard Toft • CVR: 38615963 • Adresse: Engparken 19 ST 2 • Postnr.: 8230 Åbyhøj 
Tlf.: 60 70 95 80 • Mail: jon@forlagetsolvind.dk

Sissel Moody

 

Sissel Moody (født d. 14. november 1990) er en ny fantasyforfatter, der udgiver sin første bog i trilogien om Forbandelsen Over Laitana hos Forlaget Solvind.

 

Baggrund

Sissel er født og opvokset i Holbæk, hvor hun efter flere år i det jyske bor igen i dag. Hun har altid været glad for at læse fantasybøger, og fantasien til selv at opdigte historier manglede bestemt ikke. Sissel skrev som barn mange små historier med tegninger og billeder til, men det er kun Forbandelsen Over Laitana, der er blevet skrevet færdigt og blevet klar til udgivelse. Bogen forventes på gaden i efteråret 2017.

 

Sissel er mor på fuld tid til børnene Lise My (født okt. 2014) og Edvard (født nov. 2016) og er gift med Thomas, der arbejder som selvstændig revisor. Deres hverdag er fyldt med eventyr, gode bøger og musik, leg og masser af nærvær med ifavnsk opdragelse. Sissel er desuden veganer, og familien går meget op i sundhed, økologi og miljø.

 

Den Magiske Sten er Sissel Moodys første udgivelse. Vi kan se frem til Undergrundens Mysterier, der er den næste bog i trilogien.

 

Udgivelser

Sissel Moody har udgivet følgende bøger på Forlaget Solvind:

 Den Magiske Stenaf Sissel MoodyLæs mere