Solvind v/ Jon Brændsgaard Toft • CVR: 38615963 • Adresse: Engparken 19 ST 2 • Postnr.: 8230 Åbyhøj 
Tlf.: 60 70 95 80 • Mail: jon@forlagetsolvind.dk

Studie- og liveindspilninger

 

Jeg er indehaver af et mobilt studie, der nemt og hurtigt kan stilles op, hvorend der er brug for det.

 

Til akustiske lagkageindspilninger har jeg en Avid Mbox 2 med to stkmikrofon/line indgange samt en PreSonus AudioBox iOne med én indgang. I samarbejde med en bærbar kan jeg hurtigt være på pletten i dit studie eller din lejlighed, eller du kan komme ud til mig.

 

Har du i stedet et komplet band, der vil jamme en indspilning på plads eller vil du lave lagkageindspilning med trommesæt, kan jeg tilbyde min blå lydboks, som består af en M-Audio ProFire 2626 samt 2 stk Behringer ADA8200 lydmoduler, der sammenlagt giver mulighed for indspilning af op til 24 spor på samme tid. Denne løsning er også velegnet til liveoptagelser (se Videoproduktion for eksempler).

Mix og mastering

Jeg tilbyder også at mixe og mastre dine optagelser (efter dine ønsker naturligvis), eller du kan få de rå filer til eget brug.

 

Udgivelse

Jeg kan også hjælpe dig med at få din musik udgivet. Jeg kan levere hele pakken, også når det kommer til det grafiske udtryk. Jeg kan designe dit album artwork (igen, selvfølgelig efter dine ønsker),  både til CD og LP format, og jeg kan tage bandbilleder, som kan spices op i Photoshop.

 

Kontakt mig for at høre mere. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig!